Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zorgeloze Dagen voor mantelzorgers

september 4 - september 6

Verloop Nieuw
Verloop-nieuw

Zorgeloze Dagen voor mantelzorgers

Datum: 4 t/m 6 september 2019
Tijd: volgt na aanmelding
Locatie: Dominicanenklooster Huissen

Mantelzorgers uit Walcheren zijn op 4, 5 en 6 september van harte welkom in het Dominicanenklooster in Huissen tijdens de Zorgeloze Dagen. De dagen zijn bedoeld om de accu weer op te laden en daarna met hernieuwde energie en nieuwe inzichten de mantelzorgtaken weer op te kunnen pakken.

‘Ik heb deze dagen zo genoten, ik voel me weer opgeladen’ is een van de veel gehoorde reacties van mantelzorgers die in het Dominicanenklooster in Huissen zijn geweest.
Tijd voor jezelf geeft je grotere veerkracht, optimisme en uithoudingsvermogen. Het programma bestaat daarom uit ontspannende activiteiten en bezinningsmomenten over de mantelzorgsituatie. Samen ga je wandelen, zingen, schilderen, leer je het drukke hoofd leeg te maken en geniet je van boeiende gesprekken en heerlijk eten. Het Dominicanen klooster in Huissen is een plaats waar je tot rust kan komen en daardoor stil kunt staan bij wat je bezielt en beweegt.
De Zorgeloze Dagen worden begeleid door Luuc Smit, docent van de HZ en twee coördinatoren van Manteling. De groep bestaat uit mantelzorgers én vrijwilligers van Manteling.

Wil jij de informatiefolder en het inschrijfformulier ontvangen? Bel 0118-553530 of mail naar: info@mantelingwalcheren.nl o.v.v. Zorgeloze dagen 2019. Vermeld in de mail je contactgegevens en voor wie je zorgt.

Data:       4, 5 en 6 september 2019
Locatie:   Dominicanen Klooster Huissen
Eigen bijdrage: € 75  inclusief volpension en vervoer

Heb je vervangende zorg nodig? Manteling denkt graag met je mee!

Gegevens

Begin:
september 4
Einde:
september 6
Evenement Categorie:

Locatie

Dominicanenklooster Huissen
Stadsdam 1
6851 AH Huissen, Nederland
Website:
https://www.kloosterhuissen.nl