skip to Main Content
Direct aanmelden als vrijwilliger!
volg ons op:                        

Dag van de Mantelzorg 2020

Verrassingsactie rond de Dag van de Mantelzorg

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden mantelzorgers in het zonnetje gezet als bedankje voor de zorg die zij verlenen aan een partner, kind, ouder(s), broer of zus of iemand anders uit hun netwerk. Ook dit jaar organiseert Manteling op de Dag van de Mantelzorg een verrassingsactie voor mantelzorgers die op Walcheren wonen, nu met een extra feestelijk tintje omdat Manteling 25 jaar bestaat!

Ken jij of ben jij een (jonge) mantelzorger?
En wil je die mantelzorger (of jezelf als mantelzorger) met iets leuks verrassen? Meld de mantelzorger dan aan via onderstaand formulier.
De mantelzorger ontvangt dan rond de Dag van de Mantelzorg thuis een verrassing. Lukt het niet om het formulier online in te vullen? Bel dan naar Manteling: 0118-553530 en wij vullen het voor jou in. Aanmelden kan hier vanaf 1 oktober tot en met 2 november 2020.

Manteling kan geen aanmeldingen honoreren die onvolledige of foutieve gegevens bevatten en is daardoor niet aansprakelijk voor te laat of niet bezorgde attenties. Woont de mantelzorger buiten Walcheren? Informeer dan bij het Steunpunt Mantelzorg in de eigen gemeente van de mantelzorger.

Let op! De gegevens van de mantelzorger die je invult op het formulier worden bij ons geregistreerd. Hierover ontvangt de mantelzorger nader bericht. De wijze waarop wij deze gegevens verwerken en bewaren, is opgenomen in de privacyverklaring van Manteling. Deze kun je hier lezen.

Aanmeldformulier

Je ontvangt na het verzenden van deze aanmelding geen bevestiging.

Back To Top