Direct aanmelden als vrijwilliger!    volg ons op:                      

Dag van de Mantelzorg 2019

Verrassingsactie rond de Dag van de Mantelzorg.
Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden mantelzorgers in het zonnetje gezet als bedankje voor de zorg die zij verlenen aan een partner, kind, ouder(s), broer of zus of iemand anders uit hun netwerk. Ook dit jaar organiseert Manteling op de Dag van de Mantelzorg een verrassingsactie voor mantelzorgers die op Walcheren wonen.

Ken jij of ben jij een (jonge) mantelzorger? En wil je die mantelzorger (of jezelf als mantelzorger) met iets leuks verrassen? Meld de mantelzorger dan aan via onderstaand formulier.
De mantelzorger wordt dan rond de Dag van de Mantelzorg thuis verrast met een leuk presentje. Lukt het niet om het formulier op de computer in te vullen? Bel dan naar Manteling: 0118-553530 en wij vullen het voor jou in. Aanmelden kan tot en met 3 november.

Let op: Onvolledige aanmeldingen of aanmeldingen met foutieve adresgegevens kunnen niet in behandeling worden genomen. Woont de mantelzorger buiten Walcheren? Informeer dan bij het Steunpunt Mantelzorg in de eigen gemeente van de mantelzorger.

Manteling kan geen aanmeldingen honoreren die onvolledige of foutieve gegevens bevatten en is daardoor niet aansprakelijk voor te laat of niet bezorgde attenties.