skip to Main Content

Vrijwillig telefonist(e) worden?

Vind jij het leuk om vrijwillig telefonist te worden bij Manteling? Lees hier wat dat inhoudt en meld je dan bij ons aan!

Een vrijwillig telefonist is het eerste contact voor mensen die bellen met Manteling. De telefonist bemant de telefooncentrale, verbindt telefoontjes door met de coördinatoren of behandelt zelf een aanvraag voor de Begeleiding en Boodschappendienst. Daarnaast kunnen licht administratieve werkzaamheden tot de taken behoren. Je maakt deel uit van een team van 8 collega’s, die elkaar aflossen in het werk en de dienst aan elkaar overdragen.

Voor deze functie is het van belang dat je:
– een open en integere houding hebt
– flexibel bent
– kunt werken in een dynamische werkomgeving
– over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt
– duidelijk kunt spreken
– goed kunt luisteren
– structurerend, accuraat en proactief bent.

Heb je interesse in dit leuke en afwisselende vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via info@mantelingwalcheren.nl. Bellen kan ook: 0118 553530. Wij nemen dan snel contact met je op, sturen je aanvullende informatie en nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.

Wij bieden je:
Afwisselend en uitdagend vrijwilligerswerk te midden van een gezellig team. Je ontmoet nieuwe mensen en doet ervaring op. Door een bedankje voor je inzet en voor je bijdrage aan het team krijg je het gevoel dat je echt nodig bent. Dat is wat dit vrijwilligerswerk zo bijzonder maakt.
Je wordt begeleid door en ontvangt scholing van professionele coördinatoren. Voor aanvang van het vrijwilligerswerk wordt er een samenwerkingsovereenkomst getekend. Vrijwilligers ontvangen een reiskostenvergoeding en zijn verzekerd tijdens hun werkzaamheden voor Manteling.

Enthousiast geworden? Mooi!

Spreekt een vacature je aan en voel je ervoor om vrijwilliger te worden bij Manteling? Meld je dan aan via de button en vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Back To Top